Korišćenje prečica sa tastature za Windows 8.1

U svakodnevnom radu na računaru se može naići na prepreke koje mogu oduzeti vremena za njihovo rešavanje. U brzini se dešava da se preko tastera sa tastature slučajno pokrenu komande, a njihovo poznavanje olakšava rad na računaru.
Više detalja...

Zaglavljen papir u štampaču

Postoje brojne varijante upustva za izvlačenje zaglavljenog papira iz štampaca a sve u zavisnosti od modela štampača i gde se papir zaglavio . U svakom slučaju, treba proveriti upustvo koje se dobija od proizvodjača.
Više detalja...

Broj štampanih stranica

Najčešće pitanje korisnika , nevezano za model štampača i kasete: Koliko strana mogu očekivati da će odštampati moj toner/kertridž?
Više detalja...

Inkjet štampači

Iako su mnogo jeftiniji od laserskih, inkjet štampači imaju značajno veće troškove održavanja. Kertridži sa bojom se relativno brzo isprazne, a boja (specijalnomastilo) je vrlo skupa. Ukoliko se štampaju slike visokog kvaliteta, potreban je poseban papir a čija je cena takođe velika. Pored svega mehanizam koji je pokreće i sama glava su vrlo nežni i osetljivi sklopovi te se lako i pokvare.
Više detalja...

Kupovina štampača

marke štampača Pre nego što krenete u kupovinu, odredite/definišite konkretnu namenu štampača. Za kućnu upotrebu se preporučuju manji i ne toliko skuplji štampači, dok za kancelariju ili obavljanje nekog određenog posla savetujemo ozbiljnije mašine.
Više detalja...